Sök

Högskolan i media

Här visas ett urval av vad som skrivs om Högskolan i Halmstad i webbaserad press och media. Sammanställningen levereras av ett mediebevakningsföretag och visningarna på denna sida regleras av olika avtal.


 • Tre frågor om: Så ställer sig Högskolan i Halmstad till AI (Svt)
  Två av tre lärosäten, inklusive Högskolan i Halmstad, saknar riktlinjer för AI-användning i studierna. Det framkommer i en studie av Universitetskanslersämbetet (UKÄ). Något som kan leda till medvetet eller omedvetet fusk. – Fusk är symptom på något annat, menar Pontus Wärnestål, biträdande professor i informationsteknologi på högskolan i Halmstad.

  Context:
  " Tre frågor om: Så ställer sig Högskolan i Halmstad till AI Två av tre lärosäten, inklusive Högskolan", "Wärnestål, biträdande professor i informationsteknologi på högskolan i Halmstad. I klippet hör du Pontus Wärnestål svara på fyra frågor om AI och fusk på högskolan."


 • Osäkerhet kring AI på högskolan: ”Vi får gissa oss fram” (Svt)
  Studenter på Högskolan i Halmstad upplever att det är oklart hur man får och inte får använda AI i skolarbetet. Gränsen för vad som anses som fusk eller inte är otydlig, menar flera som SVT talat med.

  Context:
  " Osäkerhet kring AI på högskolan: ”Vi får gissa oss fram” Studenter på Högskolan i Halmstad upplever att det är oklart hur man får och inte får använda AI i skolarbetet.", " Följ med till Högskolan i Halmstad och hör studenternas tankar kring AI riktlinjer och fusk."


 • NY FORSKNING | Så bör beslutsfattare stötta flyktingföretagare på landsbygden – konkret ramverk (Esbri)
  Det nya landets lagar och regler kan lätt vara utmanande för flyktingföretagare att navigera i. Foto: Canva.

  Context:
  "möjligheter flyktingföretagare möter. Forskare vid Högskolan i Halmstad har tagit fram ett konkret ramverk för beslutsfattare", "Ghazal Zalkat, som disputerar inom kort vid Högskolan i Halmstad. – Det är extremt individuellt, baserat på"


 • Mattias Karlsson : Hat och hot kväver det demokratiska samtalet (Hallandsposten)
  Ledare Den dagen det politiska samtalet hotas är en mörk dag för demokratin. Det här är en ledarartikel, som uttrycker åsikter från Hallandspostens ledarredaktion. HP:s ledarredaktion är oberoende liberal.

  Context:
  "Detta är svart på vitt resultatet av den forskningsrapport från Högskolan i Halmstad som nyligen publicerades,"


 • Malin Lernfelt: Särskild plats i helvetet för dem som hotar och trakasserar politiker (Västerbottens-Kuriren)
  Att en stor del av landets förtroendevalda tvingas leva i en vardag präglad av hat, hot och trakasserier är oacceptabelt.

  Context:
  " En aktuell studie som Högskolan i Halmstad gjort på uppdrag av SKR, Sveriges kommuner och"


 • FRA scoutar studenter i Halmstad – för underrättelsearbete (Svt)
  Försvarets radioanstalt, FRA, spanar efter nya rekryteringar och man riktar blickarna mot Högskolan i Halmstad. Här finns extra intressant kompetens för myndighetens underrättelsearbete.

  Context:
  "efter nya rekryteringar och man riktar blickarna mot Högskolan i Halmstad. Här finns extra intressant kompetens för myndighetens", " I klippet hör du varför är studenterna på Högskolan i Halmstad är särskilt intressanta för FRA "


 • Rasmus Lia kan bli årets manliga idrottare inom parasporten (Siljan News)
  Det är häftigt och jätteroligt och samtidigt lite överraskande att

  Context:
  "", ""


 • Ledare: Politiker är inga idioter som gillar att fatta dåliga beslut (Dagens Nyheter)
  Över hälften av alla lokala heltidspolitiker har utsatts för hat eller hot.Det handlar om allt från bajs i brevlådan och...

  Context:
  "Enligt en ny om , som har genomförts av forskare på Högskolan i Halmstad på uppdrag av SKR, i samarbete med Valmyndigheten, har"


 • Forskning: Lokalpolitiker censurerar sig själva för att undvika hat (Dagens Samhälle)
  Kommunpolitiker anpassar vilka åsikter de uttrycker för att undvika hot och hat. Och 40 procent av dem som har utsatts överväger att hoppa av sina politiska uppdrag. ”Detta försämrar kvaliteten i det demokratiska samtalet”, säger forskaren Mikael Thelin vid Halmstads högskola.

  Context:
  "samtalet”, säger forskaren Mikael Thelin vid Halmstads högskola. En blev spottad i ansiktet i mataffären."


 • Tillsammans bygger vi Halmstads platsvarumärke (Hallandsposten)
  Gästkrönika För att involvera lokalbefolkningen på ett meningsfullt sätt måste staden skapa kanaler för kontinuerlig och förtroendebaserad dialog med invånarna och ta hänsyn till deras synpunkter i beslutsprocessen. Det skriver Olga Rauhut Kompantiets, universitetslektor och programansvarig för Internationella marknadsföringsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Den 9 april, 12.00–12.45, håller hon en lunchföreläsning på Stadsbiblioteket i Halmstad med rubriken ”Vår stad – vårt varumärke”. HP:s ledarredaktion är oberoende liberal. Fristående gästkrönikörer representerar ett bredare politiskt spektrum. Olga Rauhut Kompaniets

  Context:
  "för Internationella marknadsföringsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Den 9 april, 12.00–12.45, håller hon en lunchföreläsning", "för Internationella marknadsföringsprogrammet på Högskolan i Halmstad. Hennes forskning fokuserar på marknadsföring av"


 • Debatt: Social hållbarhet hotas av Tidös nya klimatstrategi (ETC.se)
  Dagens ETC. Begreppet social hållbarhet har fram tills nyligen varit ett politiskt tämligen neutralt begrepp kanske främst beroende på FN:s Agenda 2030.

  Context:
  "klimatpolitiska arbetet, skriver debattörer från Högskolan i Halmstad. Åke Nilsén", " Pernilla Ouis Professor i socialt arbete, Högskolan i Halmstad Klara Öberg"


 • 43 procent av lokalpolitiker i ny studie upplever hot och hat (Svt)
  En hängsnara i brevlådan, blivit spottad i ansiktet i livsmedelsaffären och dödshot mot familjen. Så beskriver några politiker de hot och det hat de fått motta. Det framgår i intervjuer i en ny studie från Högskolan i Halmstad.

  Context:
  "Det framgår i intervjuer i en ny studie från Högskolan i Halmstad. Bakom studien står Halmstadforskarna Mikael", " Om studien Studien genomfördes av forskare på Högskolan i Halmstad på uppdrag av Sveriges kommuner och regioner och"


 • Golf och pingis profilerar Halmstad (Idrottens Affärer)
  Halmstad gör vad många andra kommuner har svårt med -

  Context:
  "- "


 • Medieforskaren om Nyheter i Laholm: ”Finns en marknad för det hyperlokala” (Svt)
  Att inte vara tydlig med sina politiska kopplingar är inte vilseledande utan handlar snarare om avsaknad av konsumentupplysning, menar Linus Andersson, docent i medie- och kommunikationsvetenskap på Högskolan i Halmstad. Han tror Nyheter i Laholm kan fylla en funktion för tittarna.

  Context:
  "Andersson, docent i medie- och kommunikationsvetenskap på Högskolan i Halmstad. Han tror Nyheter i Laholm kan fylla en funktion"


 • Ny satsning för studenter i Halmstad: ”Ett vardagsrum mitt i stan” (Svt)
  Ett vardagsrum i stadskärnan – det har varit målbilden för den nya studenthuben i Halmstad som högskolans studentkår arbetat fram tillsammans med bland annat kommunen. Under fredagens invigning var flera nöjda studenter på plats.

  Context:
  "har varit målbilden för den nya studenthuben i Halmstad som högskolans studentkår arbetat fram tillsammans med bland annat kommunen.", " Bakom satsningen står Halmstad hjärta student, ett samarbete mellan studentkåren, högskolan och Halmstads kommun. Vad är syftet med en studenthub?"


 • Varför har Högskolan i Halmstad ännu inte visat någon form av solidaritet med Gazas civila befolkning? (Hallandsposten)
  Om ingen solidaritet eller fördömande planerats, vill högskolan åtminstone deklarera sin position?

  Context:
  " Varför har Högskolan i Halmstad ännu inte visat någon form av solidaritet med Gazas civila befolkning?", "Den 9 mars, 13 dagar efter den ryska invasionen, gick Högskolan i Halmstad ut med att man ville ”visa sin solidaritet med"


 • Katarina Erlingson : Regionen måste lämna fixarmentaliteten (Hallands Nyheter)
  Jävssituationer, dålig kontroll på bisysslor, ingen upphandling där fler aktörer borde ha fått chansen att konkurrera om uppdrag. Det börjar se illa ut när skattebetalarna tittar utifrån på vad som pågår inom Region Halland.

  Context:
  "på utvecklingsfrågorna redan för femtio år sedan. Högskolan i Halmstad firade 40 förra året men har en historia från tidigt"


 • Poem som fullständigt och slutgiltigt skulle förinta sina antagonister (Hallandsposten)
  Under 1700-talet var det vanligt att man belackade varandra i ett slags poetiska tweets som sedan spreds i avskrifter. Ofta skedde det i gravdiktens form. Det skriver Daniel Möller, professor i litteraturvetenskap vid Högskolan i Halmstad, i denna gästkrönika som utgår från hans forskning. Den 19 mars håller han en lunchföreläsning, klockan 12.00–1245, på Stadsbiblioteket i Halmstad med rubriken ”Ärekränkande, burlesk och grovkornig humor i svensk gravdiktning förr”, och där han föreläser om sin forskning.

  Context:
  "Det skriver Daniel Möller, professor i litteraturvetenskap vid Högskolan i Halmstad, i denna gästkrönika som utgår från hans forskning.", " Daniel Möller (f. 1974) är professor i litteraturvetenskap vid Högskolan i Halmstad. Hans senaste studie, ”Om de döda allt annat än gott."


 • Minst sex miljoner kronor för ny utställning (Hallands Nyheter)
  Hallands kulturhistoriska museum lägger minst sex miljoner kronor på en ny basutställning om Hallands historia. – Vi vill ha större fokus på människoöden, säger länsmuseichefen Cajsa Lagerkvist.

  Context:
  "med våra egna arkeologer men även med forskare på Högskolan i Halmstad och Göteborgs Universitet, berättar Cajsa Lagerkvist."


 • De ska få datorspelare i rörelse – Young gamers och Högskolan i Halmstad i nytt samarbete (Svt)
  Barn och unga får ett socialt sammanhang av gaming – men den fysiska biten saknas. Det tycker föreningen Young Gamers. Nu öppnar de i samarbete Högskolan i Halmstad en plats för både datorspel och rörelse.

  Context:
  " De ska få datorspelare i rörelse – Young gamers och Högskolan i Halmstad i nytt samarbete Barn och unga får ett socialt", "Det tycker föreningen Young Gamers. Nu öppnar de i samarbete Högskolan i Halmstad en plats för både datorspel och rörelse. Young"


 • Soligt rekord för högskolans bil: ”Sätter oss på kartan” (Sveriges Radio)
  Studenter vid Högskolan i Halmstad har slagit världsrekord med en solcellsdriven elbil.

  Context:
  " Soligt rekord för högskolans bil: ”Sätter oss på kartan” Studenter vid Högskolan i Halmstad har slagit världsrekord med en solcellsdriven"


 • Här är högskolornas kurser du kan läsa vid sidan av jobbet (Ingenjören)
  Många högskolor som utbildar civil- och högskoleingenjörer ger också fristående kurser som riktar sig till yrkesverksamma ingenjörer som vill ha kompetensutveckling.

  Context:
  "Mer information om det finns här. Högskolan i Halmstad Hösten 2024 ger Högskolan i Halmstad femton", "AI, människocentrerad design och innovation management, som Högskolan i Halmstad har tagit fram Alla kurser ges på distans och undervisningsspråket är engelska."


 • Här är världens snabbaste solbil på is (Hallandsposten)
  I helgen slog en grupp studenter från Högskolan i Halmstad världsrekord. På Storsjön i Gästrikland kom den soldrivna elbilen Sven upp i en hastighet av 100 kilometer i timmen – på is.

  Context:
  " Här är världens snabbaste solbil på is I helgen slog en grupp studenter från Högskolan i Halmstad världsrekord. På Storsjön i Gästrikland kom den"


 • Forskare: Fler hade anlagt våtmarker – om de fick betalt för miljönyttan (Svt)
  I dag får lantbrukare bidrag för att anlägga våtmarker – inte för miljönyttan de faktiskt bidrar med. Forskare i Halmstad vill nu att systemet ändras så att markägare i stället får betalt för hur effektiv våtmarken är. – Det blir en winwin mellan lantbrukets behov och samhällets behov, säger forskaren Anna Hansson.

  Context:
  "Hansson, fil. dr. i innovation och företagande vid Högskolan i Halmstad. Vill ändra bidragssystemet"


 • Lantbrukaren välkomnar nytt bidrag för våtmarker: ”Hade varit fantastiskt” (Svt)
  Lantbrukaren Fredrik Johansson har anlagt fyra våtmarker på sin gård – men det har inte skett utan slit. Utan stöttning med ansökan om stöd och planering hade det inte varit möjligt. – Det är väldigt mycket blanketter och regler, säger lantbrukaren.

  Context:
  "Enligt forskaren Anna Hansson vid Högskolan i Halmstad behövs en förändring av bidragssystemet för våtmarker"


 • Högskolan hade öppet hus – studenten: Väcker intresse (Sveriges Radio)
  På Högskolan i Halmstad är portarna öppna när man visar upp sin verksamhet under torsdagen.

  Context:


 • Ny rapport: ”Satsa på batteribyten i Sverige” (Åkeri & Entreprenad)
  Batteribytessystem för tunga fordon har viktiga fördelar jämfört med andra sätt att elektrifiera transportsystemet. Därför bör regeringen ta initiativ till ett pilotprojekt för att möjliggöra ett utbyggt system för batteribyten också i Sverige. Det är rekommendationen i en ny rapport från VTI.

  Context:


 • Här vill Halmstadungdomarna helst plugga efter studenten (Hallandsposten)
  Drygt hälften av ungdomarna som tagit studenten från någon av Halmstads gymnasieskolor studerar vidare på ett högskoleprogram inom tre år.

  Context:
  "av ungdomarna som tagit studenten från någon av Halmstads gymnasieskolor studerar vidare på ett högskoleprogram", " HP har listat vad och var Halmstadungdomarna helst pluggar vidare. "


 • Hit flyttar Södertäljeborna för att studera (Telgenytt)
  Foto: Alexander Isa Andelen som väljer att börja studera vid högskolor och universitet utanför hemlänet har ökat i landet det senaste

  Context:
  " Västerbottens län Röda Korsets högskola Stockholms län Marie Cederschiöld högskola", " Högskolan Väst Västra Götalands län Högskolan i Halmstad Hallands län Enskilda Högskolan Stockholm"


 • Professorn listade 25 böcker att läsa under livet – så resonerade han (Sveriges Radio)
  Med ett specifikt resonemang och en gnutta känsla listade professorn Daniel Möller på Högskolan i Halmstad 25 böcker att läsa under livet.

  Context:
  "gnutta känsla listade professorn Daniel Möller på Högskolan i Halmstad 25 böcker att läsa under livet. Listan gjordes", "Daniel Möller är professor i litteraturvetenskap vid Högskolan i Halmstad och har sammanställt en lista på 25 böcker till sina studenter."


 • Hur kan fler barn och unga fortsätta idrotta? (Hallandsposten)
  Det är viktigt att vi frågar de barn och ungdomar som är i vår verksamhet vad de upplever gör idrotten roligt. Då kan idrotten bli en ännu starkare samhällsaktör. Det skriver Andreas Ivarsson, professor i psykologi vid Högskolan i Halmstad. På måndag den 26 februari håller han en lunchföreläsning (12.00–12.45) på stadsbiblioteket i Halmstad med rubriken ”Att inte lägga av – hur kan fler barn och unga fortsätta idrotta?”

  Context:
  "Det skriver Andreas Ivarsson, professor i psykologi vid Högskolan i Halmstad. På måndag den 26 februari håller han en", "finns det i forskning, som bland annat bedrivs vid Högskolan i Halmstad, en rad faktorer som ökar risken för att man inte"


 • ”Putin står för allt vi är emot” (ETC.se)
  ETC nyhetsmagasin. Kriget i Ukraina går in på sitt tredje år. Sverige rustar upp och gör sig redo för Nato samtidigt som regeringen stryper stödet till fredsorganisationerna.

  Context:
  "utvecklingsforskning och lektor i statsvetenskap på Högskolan i Halmstad. Tillsammans med Trita Parsi skrev hon boken ”Illusionen"


 • Råd om små barns skärmtid gör mer skada än nytta (Forskning.se)
  21 februari 2024 Artikel från Lunds universitet Ämne: Samhälle &

  Context:
  ""


 • Medieforskare sågar råd om skärmtid för små barn: ”Helt orealistiskt” (Sydsvenskan)
  Nolltolerans mot skärmtid för de minsta barnen är helt orealistiskt.Det menar medieforskare i Lund, Malmö och Halmstad.

  Context:
  "vid Malmö universitet, och Ebba Sundin, docent vid Högskolan i Halmstad, studerat de allra yngsta barnens digitala vardagsliv.", "Sundin, docent i medie- och kommunikationsvetenskap vid Högskolan i Halmstad."


 • Studenterna om hälsotrender – särskilt svårt i sociala medier: ”Får trippelkolla allt” (Svt)
  Studenter på Högskolan i Halmstad instämmer i att det kan vara svårt att skilja sant från falskt när det kommer till hälsouppgifter . Särskilt på sociala medier. – Det kan vara svårt kolla källor när någon influencer lägger ut någonting, säger studenten Emilia Lepinski.

  Context:
  "sociala medier: ”Får trippelkolla allt” Studenter på Högskolan i Halmstad instämmer i att det kan vara svårt att skilja sant"


 • Halmstadforskaren: ”Kan vara svårt att navigera i information om hälsa” (Svt)
  Äta gluten eller inte? Är sötningsmedlet aspartam cancerframkallande? Och hur var det nu, ska man gå 10 000 steg om dagen eller räcker det med 3 000? Forskaren Charlotte Sylwander varnar för fällorna du ska undvika.

  Context:
  "i hälsa och livsstil på FoU Spenshult och Högskolan i Halmstad. Blivit stort på sociala medier"


 • Nu finns 1177 fast för studenter – hanterar tentaångest (Sveriges Radio)
  Studenter på Sveriges lärosäten mår allt sämre. Så nu har en gemensam plattform för studenthäsa sjösatts.

  Context:
  " ”1177 kommer aldrig hantera tentaångest, men det gör vi”, säger Morgan Ljungqvist på Högskolan i Halmstad. Per Qvarnström per.qvarnstrom@sverigesradio.se"


 • Så viktigt är det med en dejt på Alla hjärtans dag (Svt)
  Inför alla hjärtans dag 2023 ökade matchningarna på dejtingappen Tinder med 10 procent jämfört med en genomsnittlig dag. Men hur viktigt tycker unga att det är med en dejt just den 14 februari?

  Context:
  " SVT besökte Högskolan i Halmstad för att reda ut frågan. Starta klippet ovan för att höra vad studenterna tycker."


 • Elsa och Noah i topp – här är de mest populära barnnamnen 2023 (Svt)
  Noah gör comeback som det mest populära namnet bland pojkar i Sverige. Ser man till flicknamnen är det jämnt i toppen, mellan Elsa och Vera. Det visar Skatteverkets statistik över de vanligaste tilltalsnamnen bland barn som föddes i fjol.

  Context:
  "fortsätta, säger Linnea Gustafsson, namnforskare på Högskolan i Halmstad, till SVT Nyheter."


 • Forskningsprojekt i Halland där AI ska förhindra hjärtstopp (Svt)
  Varje år dör cirka 5000 personer i Sverige till följd av plötsligt hjärtstopp. I ett forskningsprojekt på region Halland vill man med hjälp av artificiell intelligens kunna upptäcka vilka personer som är i riskzonen för att kunna vidta åtgärder.

  Context:
  " Forskningsprojektet har koppling till Högskolan i Halmstad och Sahlgrenska akademin i Göteborg."


 • NY FORSKNING | Så blir lantbrukare mer miljövänliga – och konkurrenskraftiga (Esbri)
  Våtmarker kan ge bättre och jämnare skördar. Trots det är det få lantbruksföretagare som satsar på det. Halmstadsforskaren Anna Hansson vet vad som krävs för att göra lantbruket mer miljövänligt och ekonomiskt hållbart.

  Context:
  "ofta ner utan att skördas, berättar Anna Hansson, Högskolan i Halmstad. – Det är förstås bra men är inte tillräckligt"


 • Kan våtmarker minska övergödning i ett förändrat klimat? (Hallandsposten)
  Våtmarkers förmåga att motverka övergödning kan vara en livlina i kampen för att bevara vår planet. En studie vid Högskolan i Halmstad visar att våtmarker har en imponerande förmåga att anpassa sig till förändrade klimatförhållanden, och de kan därmed fungera som effektiva kvävefällor i en föränderlig värld. Det skriver Josefin Nilsson, doktor i biologi med inriktning mot limnologi (sötvattenslära) vid Högskolan i Halmstad. På onsdag den 7 februari håller hon en lunchföreläsning (12.00–12.45) på stadsbiblioteket i Halmstad om sin forskning.

  Context:
  "i kampen för att bevara vår planet. En studie vid Högskolan i Halmstad visar att våtmarker har en imponerande förmåga att", "med inriktning mot limnologi (sötvattenslära) vid Högskolan i Halmstad. På onsdag den 7 februari håller hon en"


 • Hur böjer man bajs? Språklektorn reder ut (Sveriges Radio)
  När snötäcket lämnade Halland i veckan töade det fram massa hundbajsar Ja, eller hur säger man bajs i plural?

  Context:
  "Linnéa Bäckström. Foto: Pressbild/Högskolan i Halmstad, SaraBeata Hagström/Sveriges Radio. "


 • ”Horkarl” och ”tjuv” – Daniel skrev bok om elaka gravdikter (Sveriges Radio)
  På 1600–1700-talet var det vanligt att döda personer fick dikter skrivna om sig – och ibland var de allt annat än smickrande.

  Context:
  "Daniel Möller, professor i litteraturvetenskap vid högskolan i Halmstad, i just elaka gravdikter."


 • De vill se fler unga som engagerar sig (Ingenjören)
  Josefin Rojas Vazquez och Tara Kadir är de nya teknologrepresentanterna i Sveriges Ingenjörers förbundsstyrelse.

  Context:
  "examen som högskoleingenjör inom energiteknik från Högskolan i Halmstad. Josefin Rojas Vazquez är civilingenjör i energisystem"


 • Högskolan i Halmstad drabbad av hackerattacken: ”Otäckt” (Sveriges Radio)
  Högskolan i Halmstad är en av 120 statliga myndigheter som drabbats av helgens hackerattack mot företaget Tietoevry.

  Context:
  " Högskolan i Halmstad drabbad av hackerattacken: ”Otäckt” Högskolan i Halmstad är en av 120 statliga myndigheter som drabbats av", " fredrik.almryd@sverigesradio.se Högskolan i Halmstad är en av 120 statliga myndigheter som drabbats av hackerattacken."


 • Rekordlågt stöd för borgerliga partier – statsvetaren: ”Ser svårt ut” (Sveriges Radio)
  Väljarstödet för det fyra borgerliga partierna är rekordlågt. Det visar DN/Ipsos senaste mätning som pågått i över 40 år.

  Context:
  " Men enigt Sara Svensson, statsvetare vid högskolan i Halmstad, så har samtidigt opinionsmätningarnas tillförlitlighet ändrats."


 • Nu ska studenterna lockas till Ängelholm (Svt)
  Video Våren 2022 härjade en storbrand på södra sjukhusområdet i Ängelholm som slukade fastigheter för 100 miljoner kronor.

  Context:
  "elever började en kortare utbildning i ledarskap via Högskolan i Halmstad på Campus Ängelholm, men i tillfälliga lokaler."


 • Frida Stranne om Trumps seger i Iowa: ”Inget stoppar honom nu” (Sveriges Radio)
  Igår vann Donald Trump en jordskredsseger i nomineringsmötet i Iowa, där delstaten skulle fatta beslut om vem som ska bli republikanernas presidentkandidat.

  Context:
  " Frida Stranne är lektor i statsvetenskap vid Högskolan i Halmstad och specialiserad på USA."


 • Nyheter från dagen: 11 januari (Svt)
  Här är några nyheter i Halland i dag. Första socionomerna från Högskolan i Halmstad tar examen – Alexandra har fått jobb direkt Video

  Context:
  " Första socionomerna från Högskolan i Halmstad tar examen – Alexandra har fått jobb direkt", "fått jobb efter 3,5 år på socionomprogrammet vid Högskolan i Halmstad. Foto: Valentina Xhaferi Leander/SVT Vanja Kinch"

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt