Sök

Positivt samarbete mellan studenter och Högskolans ekonomiavdelning

Under några veckor gör andraårsstudenter vid Affärssystemprogrammet projekt i en verksamhet eller organisation. Projekten är baserade på uppdrag från olika organisationer där ett av uppdragen kommer från Högskolans ekonomiavdelning.

”Vi såg en win-win med att samarbeta med studenter. De får praktiskt prova det de läst, och vi får nytta av det de lärt sig i sin utbildning.”

Anette Lofjärd, ekonomichef

– Vi såg en win-win med att samarbeta med studenter. De får praktiskt prova det de läst, och vi får nytta av det de lärt sig i sin utbildning. Dessutom är studenterna positiva och energiska så det är väldigt roligt att ha dem i verksamheten, säger Anette Lofjärd, ekonomichef vid Högskolan i Halmstad.

Det är studenterna Ekin Durdag, Egzon Babaj, Mauricio Zubieta och Martin Renneby som genomför projektet, och Anette Lofjärd är positiv till samarbetet.

– Förutom att vi får hjälp med något som vi behöver göra, bidrar studenterna med ett annat perspektiv och kan se ekonomiavdelningen utifrån. Sen kommer vi också närmre utbildningen genom sådana här samarbeten, och det är alltid roligt, säger Anette Lofjärd.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt