Sök

Charlotte Sylwander vann Forskar Grand Prix Digital!

Stort grattis Charlotte Sylwander, doktorand i hälsa och livsstil, till vinsten i Forskar Grand Prix Digital. Hur känns det?

Porträtt av kvinna som står vid ett räcke. Foto.

Charlotte Sylwander vann Forskar Grand Prix Digital och ska tävla i riksfinalen i Stockholm den 23 november.

– Det känns otroligt roligt att ha vunnit deltävlingen och tagit mig till finalen! Alla bidrag i år var väldigt kreativa och det är kul att se den utvecklingen när det gäller forskningskommunikation. Jag var ruggigt nervös in i det sista och är så glad och tacksam för alla som har röstat på mig och mitt bidrag.

Nu har du tagit dig till riksfinalen i Forskar Grand Prix som äger rum på Vasateatern i Stockholm den 23 november. Hur laddar du inför den?

– Jag kommer nog inte att hinna ladda något speciellt då jag ska lämna in min avhandling bara någon dag före finalen. Det kanske ändå är den bästa uppladdningen för mig för då har jag inte tid att övertänka allt! Som alltid när det är mycket på schemat försöker jag ändå leva som jag lär och se till att prioritera sömnen, fysisk aktivitet och regelbundna pauser.

I Forskar Grand Prix tävlar forskare i vem som kan göra den mest engagerande, lärorika och begripliga presentationen av sin forskning – på bara fyra minuter. Forskar Grand Prix Digital är den digitala deltävlingen som är öppen för forskare i hela Sverige år 2023, och i fredags avgjordes tävlingen.

Publicerad

kontakt

Dela