Sök

Energi- och miljömässan

Energi- och miljömässan arrangeras årligen av Högskolan i Halmstad och är en mötesplats för studenter och företag som är verksamma inom energi- och miljöbranschen. Mässan riktar sig till företag och organisationer som behöver studenternas kompetens för framtida praktik, projekt/examensarbete eller anställning.

Med mässan vill vi skapa kontakter mellan studenter och näringsliv för framtida praktik, projekt eller rekrytering. Under mässan får företag möjlighet att ställa ut och informera om sin verksamhet för studenter från utbildningsprogrammen Ingenjör i hållbar energi och Miljö, innovation och hållbarhet.

Energi- och miljömässan 2023

Datum och tid: Onsdagen 8 november, kl. 13.00–16.00.
Plats: Lab City, i hus S på Högskolan i Halmstad.

Hitta till mässan via MazeMap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

”Mässan är ett bra tillfälle att skapa förutsättningar att stärka koppling mellan studenter, näringsliv samt andra samhällsaktörer.”

Helge Averfalk, universitetslektor i energiteknik och programansvarig för programmet Ingenjör i hållbar energi

Partnerskap

Vill ditt företag eller organisation säkra er kompetensförsörjning genom att etablera långsiktiga relationer med Högskolans innovationsdrivna studenter? Då ska ni delta i Energi- och miljömässan som partner! Som partner och utställare på mässan behöver ni bara ta med er eget informationsmaterial. Högskolan tillhandahåller en plats som inkluderar bord och tillgång till el och nätverk. Vi bjuder också på fika.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan. Programansvarig kommer att ta kontakt med dig inom kort.

Sista anmälningsdag är den 25 oktober klockan 23.59.


uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt

Relaterat

Här kan redaktören placera information som kan anses vara relaterad till innehållet på sidan.