Sök

Om DLC

Digitalt laborativt centrum är en viktig del i Högskolan i Halmstads arbete med digitalisering och utveckling i utbildning och forskning.

Grön matta, personer runt en svart låda, ett rum som är en poddstudio

Poddstudion i DLC.

I labbet kan Högskolan och övriga samhället samverka på olika sätt. Här kan olika aktörer utforska, utveckla och lära av varandra och samtidigt kritiskt granska det som sker och görs.

Utbildning, utveckling, forskning och samverkan

Digitalt laborativt centrum (DLC) är en stark digital miljö för utbildning, utveckling, forskning och samverkan. Här möjliggör kreativa miljöer i kombination med den senaste digitala tekniken både skapande och synliggörande av ny kunskap. Arbetet i labbet är värdeskapande samt bidrar till innovation och samhällets utveckling.

Kontakta DLC

Öppettider
Måndag–fredag: 8.00–17.00

Föreståndare för DLC: Isabell Larsson

Samverkansstrateg vid Akademin för lärande, humaniora och samhälle: Charlotte Berglund

Pedagogisk utvecklare: Kristina Wollentz

Hållbar utveckling

Labbet medverkar till att problematisera digitaliseringens effekter och enskild ny teknik för att på ett hållbart sätt kunna utveckla både utbildningar, forskning och vår samverkan med det omgivande samhället. I labbet kan Högskolan och övriga samhället samverka på olika sätt. Här kan olika aktörer utforska, utveckla och lära av varandra och samtidigt kritiskt granska det som sker och görs.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt