Sök

Låna och beställ

Högskolebiblioteket i Halmstad är ett offentligt bibliotek som är öppet för alla där bibliotekets främsta uppgift är att ge service åt forskare, studenter och anställda vid högskolan i Halmstad. Du som tillhör allmänheten får låna våra böcker och kan ta del av de flesta av våra tjänster på plats i biblioteket. Beställning av material från andra biblioteket (fjärrlån) är endast möjligt för studenter vid högskolan eller vid andra lärosäten, samt personal.

Lånekort

För att kunna låna, reservera, låna om och beställa material från biblioteket behöver du registrera dig som användare i vårt bibliotekssystem. Efter att du har ansökt och innan du kan låna måste du gå till informationsdisken i biblioteket och aktivera din registrering. Kom ihåg att ta med giltig legitimation.

Beställ artiklar och böcker

För distansstuderande

Studenter registrerade på någon av Högskolan i Halmstads distans­utbildningar har full tillgång till de databaser biblioteket tillhandahåller på campus. Distansstudenter som bor utanför Halmstads kommun kan även få böcker och artiklar hemsända. Distansstudenter som bor inom Halmstads kommun förutsättes själva uppsöka biblioteket och har inte möjlighet att få material hemskickat.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt