Sök

Campus

Vad erbjuder campus? Svaret är enkelt: Allt! Det behändiga formatet på vårt campus är ett stort plus för Högskolan i Halmstad. Det mesta som du behöver finns på nära håll på högskoleområdet – föreläsningssalar, labb, bibliotek, kaféer, studentkåren, studentsupport och gym.

Nära till det du behöver

Som student i Halmstad slipper du kuska staden runt när du ska från en föreläsning till en annan. Det mesta finns på campus. Det gör det lätt att få kontakt med studenter från andra ämnen, med lärare och med annan personal på Högskolan.

I filmen nedan får du en guidad flygtur runt campusområdet:

Som student i Halmstad slipper du kuska staden runt när du ska från en föreläsning till en annan. Här ryms det mesta på campus.

Högskolans huvudentré med kringliggande byggnader, gula blommor ses i bildens nedre högra hörn. Foto.

Högskolehallen för träningssugna

I Högskolehallen har vi samlat allt som rör idrott och hälsa. Här finns en stor idrottshall, träningssalar och lokaler för undervisning och forskning, bland annat två topputrustade laboratorier. Här hittar du också gym, aerobicsal, spinningsal och klättervägg – nära till hands för alla träningssugna studenter på campus.

Skön studiemiljö på högskolebiblioteket

Med sina tysta läsesalar och rum för grupparbeten erbjuder högskolebiblioteket en perfekt studiemiljö. Här finns också all kurslitteratur inom de ämnen som du kan läsa på Högskolan. Dessutom hittar du dagstidningar, tidskrifter, handböcker och fördjupningslitteratur.

uppdaterad

Kontakt

Dela