Sök

Magnus Clarin hyllades för långvarigt engagemang

För sjunde gången delades priset för samverkan och innovation ut under akademisk högtid på Högskolan i Halmstad. I år gick priset till Magnus Clarin och Stella Erlandsson, som på olika framgångsrika sätt har utvecklat och förändrat samverkansarbetet på Högskolan i Halmstad.

För sjunde gången delades priset för samverkan och innovation ut under akademisk högtid på Högskolan i Halmstad. I år gick priset till Magnus Clarin och Stella Erlandsson, som på olika framgångsrika sätt har utvecklat och förändrat samverkansarbetet på Högskolan.

Magnus Clarin, FoU-chef på Region Halland och projektledare på Högskolan, har under lång tid arbetat med att bygga framtidens hälso- och sjukvårdsorganisation, där han har haft starkt fokus på samverkan och innovation.

– Det handlar mycket om att försöka få alla olika delar – näringsliv, akademi och offentlig sektor – att förstå varandra och att hitta det som gemensamt skapar ett mervärde. Det handlar både om att förstå vad sakfrågorna handlar om och om att individerna som ska jobba tillsammans har förståelse och förtroende för varandra, säger Magnus Clarin.

Publicerad

kontakt

Dela