Sök

Utbildningar hösten 2021

I Halland har företagens verksamhet börjat att rulla igen och återhämtningen från pandemin har börjat. Läget ser helt enkelt bättre ut. Ledarskap, IT och digitalisering, hållbarhet, försäljning och marknad är ämnesområden som företagen fortsatt är i behov att utvecklas inom. Drygt trettio nya utbildningar utgör höstens öppna utbud i Kompa Halland.

Framtidsutsikten formar utbildningarna

Kunder har börjat återvända. Beställningar har trillat in, biljetter har släppts till föreställningar och fikarummet på jobbet har fyllts med medarbetare igen. Det ”nya normala” börjar ta form. Att fortsatt prioritera kompetensutveckling när verksamheten påkallar mer uppmärksamhet har projektet märkt är svårt. Många företag ser dock utbildningar som ett ständigt behov och en viktig del i deras löpande arbete. Att prioritera kompetensutveckling handlar inte bara om återhämtning utan om förnyelse och utveckling av företagens verksamhet. Projektets utbildningar har under hösten därför mer fokus på en längre sikt och det ”nya normala” efter pandemin. Dessutom satsas det en hel del på skräddarsydda utbildningar för att möta företagen i deras mer upptagna tillvaro.

Hållbarhet en nyhet

Förutom ledarskap, IT och digitalisering samt marknad och försäljning så har hållbarhet kommit upp som ett annat högaktuellt område för företag att utvecklas inom. Klimatet står högt upp i samhällsdebatten vilket ställer nya krav på företagen att deklarera hur deras tjänster och produkter påverkar världen, samhället och människor. I projektet finns därför utbildningar framtagna inom just hållbarhet.

Utbildningskatalog

Likt i våras finns en utbildningskatalog framtagen med höstens utbildningsutbud. Den här gången har katalogen även skickats ut i fysisk form till alla medverkande företag i projektet. Förhoppningen är att utbildningarna diskuteras vid fikaborden och att personer hittar just den utbildning som gör skillnad i deras arbete.

Läs mer

Bläddra i utbildningskatalogen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Utbildning i Strategiskt hållbarhetsarbete Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Utbildning i Kvalitet, miljö och arbetsmiljö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad

kontakt

Dela

Kontakt