Sök

Gå med i Kompa Halland

Sarah driver företaget Tyget Södra Näs och har likt många andra drabbats hårt av coronakrisen. När kunderna fick råd om att stanna hemma fick hon inte sålt tyger eller hattar längre. Hon tog då chansen att utvecklas och lära sig nya saker för att hålla företaget vid liv. Hennes motto är ”utvecklas man inte så avvecklas man”. Gör som Sarah – utbilda dig ur krisen!

Butiksägaren står utanför en tygbutik med tygrullar i famnen. Text i bilden: Gör som Sarah – utbilda ur krisen.

Sarah valde Kompa Halland

Sarah gick med i projektet Kompa Halland för att inte låta sig stanna upp när situationen gjorde det. I projektet fick hon möjlighet att analysera vad hon kunde göra för att utvecklas och sortera ut vad hon behövde lära sig för att ta sig dit. Efter att ha gått några utbildningar i projektet har hon lärt sig mycket nytt som lett till att hon möblerat om i butiken och att hon kommit på nya sätt att möta kunder på. Nyttan hon fått ut av Kompa Halland är ny kunskap som hon direkt har kunnat omsätta i sin vardag och verksamhet.

Vad kan projektet erbjuda dig?

Projektet erbjuder utbildningar för personer som är anställda, varslade eller permitterade hos företag som är med i Kompa Halland. Utbildningarna sätts ihop utifrån behov och framtidens krav på branschkompetens. Projektet hjälper dig och ditt företag att utvecklas och ställa om med utbildning som verktyg.

För att gå med i projektet kan du antingen ta kontakt med näringslivskontoret i din kommun eller kontakta projektledaren Nasim Oveissi.

En del av utbildningarna som projektet erbjuder just nu kan du se här:

Utbildningsplattform Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företag som valt att gå med

Vill du veta mer om vad du kan få ut av att gå med i projektet? Ta i så fall del av berättelser från några andra deltagande företag som beskriver vad det fått ut av Kompa Halland.

Företagarberättelser

Samverkansparternas logotyper.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt