Sök

Vicerektorer

Högskolan i Halmstad har två vicerektorer med egna ansvarsområden. En vicerektor utses av rektor, och uppdraget är treårigt med möjlighet till förlängning.

Malin Hallén, vicerektor med ansvar för utbildning, kvalitet och hållbarhet

Porträttbild på kvinna i inomhusmiljö. Foto.

Vicerektor Malin Hallén

Malin Hallén är sedan 2022 vicerektor med särskilt ansvar för utbildning, kvalitet och hållbarhet. Uppdraget innebär att på olika sätt arbeta med att stärka utbildningarnas kvalitet, och även att vara ordförande i Högskolans kvalitetsråd.

Malin Hallén är universitetslektor i medie- och kommunikationsvetenskap och har under sin tid på Högskolan haft flera ledande positioner, bland annat som ordförande i forsknings- och utbildningsnämnden, ämnesansvarig, programansvarig, avdelningschef och tillförordnad akademichef för Akademin för hälsa och välfärd.

Thorsteinn Rögnvaldsson, vicerektor med ansvar för forskning och forskarutbildning

Porträttbild på man i utomhusmiljö. Foto.

Vicerektor Thorsteinn Rögnvaldsson

Thorsteinn Rögnvaldsson är sedan 2022 vicerektor med ansvar för forskning och forskarutbildning vid Högskolan i Halmstad.

Thorsteinn Rögnvaldsson är professor i datavetenskap och har haft en rad olika ledningsuppdrag på Högskolan, bland annat som tillförordnad rektor, prorektor med särskilt ansvar för forskning, programchef för KK-miljön Forskning för innovation samt ordförande i forskningsnämnden.

uppdaterad

Kontakt

  • Ingen giltig användare vald.

Dela

Kontakt